Povećanje volumena usana u 10 minuta: nevjerojatne vježbe!

Povećanje usana kod kirurga ili kozmetologa predstavlja ozbiljne zdravstvene rizike i često ne ispunjava očekivanja. Ali postoje prirodne i apsolutno sigurne metode koje mogu promijeniti izgled na bolje. Na primjer, jednostavna gimnastika pomoći će da usne budu bujnije i sočnije. U samo 10 minuta dnevno ojačat ćete mišiće lica i dati volumen usnama.

U prvom mjesecu trebali biste raditi vježbe za lice svaki dan, po mogućnosti dva puta dnevno, trošeći jednu ili dvije minute na svaki pristup. Nakon postizanja stabilnog rezultata, bit će dovoljno ponoviti vježbe dva do tri puta tjedno kako bi se održao oblik i tonus mišića.

Prije izvođenja gimnastike preporuča se temeljito očistiti lice , oprati ruke i isprati usta, prvo toplom, a zatim hladnom vodom.

Vježba “Vibracija”
Uzmite zrak u usta i polako ga ispuhnite uz bilo koji zvuk. Istodobno, kažiprstom lagano “zabacite” gornji dio usne do vrha nosa. Kada nestane zraka, ponovno udahnite i nastavite s vježbom.

Ponovite iste pokrete za donju usnu. Samo će ga prst usmjeriti prema bradi. Tijekom izvođenja treba osjetiti laganu vibraciju u usnama. Potrebno je osigurati da se obrazi ne napuhnu prilikom punjenja.

Vježba za kružni mišić usta
Otvorite usta u obliku slova “O”. Morate lagano pritisnuti rubove usana kažiprstima i povući ih jednu prema drugoj. U ovom trenutku, kutovi usana trebali bi se oduprijeti, pokušavajući se razvući u osmijeh. Prsti bi trebali pritiskati pouzdano, ali ne prejako.

Post-izometrijska tehnika opuštanja
Prstom treba podići gornju usnu, a samom usnom pružiti otpor i težiti prema dolje. Ponovite istu vježbu za donju usnicu: pritisnite je prema dolje i sve većim naporom pokušajte je podići.

Vježba “Osam”
Povucite usne prema naprijed “cjevčicom”. Zatim čvrsto stisnite i pokušajte opustiti sve mišiće lica koji nisu uključeni u vježbu. Ne pokušavajući otvoriti usta, pomaknite usne na lijevi i desni obraz, nacrtajte broj “osam”.

Vježba “Cjev”
Uzmite zrak u usta, rastegnite usne i oštro izdahnite, kao da trebate ugasiti svijeću. Polako opustite mišiće, vratite se u početni položaj. Ponovite ispočetka.

Tehnika “Napuhavanje”
Poljubite usne, zatim se opustite i uvucite, pritišćući što bliže zubima. Zadržite se u svakom položaju, mentalno brojeći do deset.

Vježba “Vrisak”
Pritisnite usne na zube, kao da pokušavate suspregnuti plač. Stavite kažiprste na kutove usta i pokušavajući s otporom raširite ih. Mentalno brojite do pet i opustite sve mišiće.

Objavljeno dana