Stvari koje ti kradu mladost

Brojni su čimbenici zbog kojih žene izgledaju starije od svoje stvarne dobi. U ovom ćemo članku analizirati ženski izgled i saznati što točno tjera druge da precjenjuju dob žena.

Najveća greška koju žene čine je da ne rade ništa. Ako želite izgledati dobro, morate napraviti neke prilagodbe.

Zašto žene izgledaju starije

1. Dehidrirana koža.
Ako koža nije dovoljno zasićena vlagom, postaje bez sjaja i reljefna, bore postaju izraženije, a to svakako stari. Osim toga, dehidracija organizma prorjeđuje kosu i nokte.

Postoji nekoliko razloga za nedostatak vlage – korištenje male količine vode, neuravnotežena prehrana (pretjerana konzumacija ugljikohidrata i masti), zakiseljeno tijelo, uporaba nekvalitetne kozmetike (osobito koja stvara film). kreme). Nažalost, neke žene ne posvećuju dovoljno pažnje koži lica, a tada je prekasno za borbu s promjenama.

2. Boja sijede kose.
Pepeljasta boja kose nekim ženama doista pristaje, ali one obično nemaju problema s kožom. A ako obojite kosu u sivu u prisustvu bolne pigmentacije i drugih nedostataka na licu, tada će žena izgledati starije.

3. Tanka kosa i trepavice.
Za volumen kose možete koristiti profesionalne proizvode za oblikovanje, a za jačanje i podebljanje trepavica preporuča se korištenje posebnih seruma. Njegovana kosa i bujne trepavice čine da žene izgledaju mlađe od svojih pravih godina.

4. Mimikrija.
Ako žena često izražava nezadovoljstvo, napući usne, namršti obrve i suzi oči, tada nazolabijalne bore postaju izraženije, a to ne izgleda mlađe. Stoga pokušajte pratiti vlastite izraze lica i nemojte se pretvarati u vječito nezadovoljnu ženu.

Objavljeno dana